Ik ben goed in klussen

Ik ben goed in mijn auto upgraden

Breng jij veel tijd door in de auto? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om het zo comfortabel mogelijk voor jezelf te maken. Het is daarom echt niet erg om je auto een waardige upgrade te geven. Of je nu in een klassieke BMW rijdt of in een simpele Ford KA, je auto kun je altijd wel een update geven. Hoe je dat doet? Dat vertellen we je in deze blog. Lees snel verder. 

Upgrade je autoradio 

Om te beginnen is het belangrijk om je autoradio een nodige upgrade te geven. Vooral wanneer je autoradio niet voorzien is van Bluetooth of DAB. Is dit niet het geval? Neem dan een nieuwe autoradio waarbij deze 2 functies zijn ingebouwd. Valt dit net buiten je budget? Geen probleem! Je kunt ook een DAB ontvanger auto kopen voor een paar tientjes. Op deze manier kun je toch nog digitaal radio luisteren, zonder dat je last hebt van ruis wanneer je onder een tunnel doorrijdt! 

Achteruitrijcamera 

Heb je moeite met het achteruit parkeren? Dan is een achteruitrijcamera natuurlijk wel zo fijn! Een achteruitrijcamera is erg handig omdat je precies kunt zien wat je doet zodra je de auto in zijn achteruit zet. Denk bijvoorbeeld aan een smalle parkeerplek waar je moet file parkeren. Je hoeft op deze manier niet meer continu in je spiegels te kijken om alles goed te zien. Met een camera heb je een scherm in je auto en zie je wat er allemaal achter je auto gebeurd. Hoe vet is dat?! 

Koffie a-la-minute 

Wist je dat je tegenwoordig ook koffie in de auto kunt zetten? Ja. Het is echt mogelijk! Er zijn namelijk diverse draagbare espressomachines die je heel gemakkelijk in de auto kunt plaatsen. Zo zijn er veel merken die zowel koffiezetapparaten als draagbare espressomachines verkopen. Je kunt deze apparaten in de auto zetten en wanneer je even toe bent aan een kopje koffie kun je deze direct zetten. Dit betekent dat je dus niet meer de dure koffie bij de Starbuck hoeft te drinken, want je zet gewoon je eigen koffie! 

Massage tijdens het rijden? 

We horen je al denken: “Hé? Massage tijdens het rijden? Hoe dan?” Nou, eigenlijk heel simpel. Er zijn namelijk verschillende soorten massage kussens die geschikt zijn om in de auto te worden geplaatst. Zo zijn er diverse bedrijven die deze voor je inbouwen en hierin gespecialiseerd zijn. Heerlijk om tijdens een lange autorit een massage te krijgen. Heb je niet zo’n groot budget? Dan zijn er ook goedkopere varianten van een massagestoel. Het is een kwestie van even onderzoek doen!

Je houd misschien ook van..