Ik ben goed in school

Ik ben goed in het verzinnen van speelgoed voor jongens

Speelgoed kopen voor jongens brengt altijd weer een groot vraagteken op. Vooral met al die kinderfeestjes van de vrienden van je zoontje op school. Jongens hebben zoveel speelgoed dat de kans op dubbel speelgoed ontvangen helaas heel groot is. Gelukkig vinden jongens dit niet erg want speelgoed is speelgoed. Met alle speelgoed kan immers gespeeld worden! Alleen is het voor jezelf wel balen dat alle moeite die je hebt gestoken in het kiezen van speelgoed eigenlijk voor niks was. Wat extra ideeën over origineel speelgoed waarmee je bij jongens aan kunt komen vind je hieronder!

Speelkleden

Een origineel cadeau voor de jongen waar je speelgoed voor wilt kopen is een speelkleed. De kans dat hij een speelkleed heeft is minder groot dan de kans dat hij een speelgoedauto heeft. Er is niet een heel groot assortiment aan speelkleden waardoor je een minder groot risico loopt op het kopen van een stuk speelgoed dat de jongen al bezit. Op het speelkleed kan hij zitten en racen met zijn speelgoedautootjes op het speelkleed. Hiernaast kan hij natuurlijk ook met ander speelgoed op de warme ondergrond die het speelkleed biedt spelen. Hij kan samen met andere kinderen bordspelletjes spelen, maar ook liggen op het speelkleed om een filmpje te kijken! Een speelkleed is dus niet alleen maar een origineel cadeau maar ook een multitasker op het gebied van speelgoed.

Auto’s

Zoals hierboven al terug kwam bezit iedere jongen wel minimaal een aantal speelgoedauto’s. Speelgoed auto’s zijn het ideale cadeau wat betreft speelgoed voor jongens. Alles rondom auto’s zal jongens aantrekken. Voor de kleine kinderen op speelgoedauto niveau en voor de volwassen mannen alles op het niveau van echte auto’s als auto-onderdelen of sportauto’s. Er zijn zoveel soorten speelgoedautootjes dat je vrijwel niet zo gemakkelijk de mist in kan gaan met dubbele speelgoedautootjes. Het kan voorkomen dat wanneer een bepaalde nieuwe speelgoed auto op de markt is gekomen dat die dubbel gekocht wordt omdat dat model erg in was. Dit zal de jongen niet erg vinden en juist leuker vinden omdat ze dan tegen elkaar kunnen racen. Als je dat liever voorkomt koop dan de speelgoedautootjes in ander kleuren dan normaal. Een opvallende kleur zal minder vaak gekocht worden en dus uniek en origineel blijven!

Knuffels

Knuffels zijn een vorm van speelgoed die zowel voor meisjes als jongens altijd goed zullen zijn. Wie houdt er nou niet van een lekkere zachte knuffel om mee te knuffelen en vasthouden vooral je het koud hebt? Kinderen kunnen met de knuffels praten en spelen zodra ze hun fantasie los laten gaan. Voor jongens zijn de knuffels in standaardkleuren of blauwtinten meestal wel een succes. Koop een knuffel van een personage uit een televisieprogramma of cartoon dat het jongetje kijkt en je kunt er in principe zeker van zijn dat het cadeau geslaagd is!

Je houd misschien ook van..