Ik ben goed in sport

IK BEN GOED IN BUITENACTIVITEITEN

Ben jij iemand die veel van reizen houdt? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een moeilijke tijd achter de rug. Veel locaties waren gesloten, reizen werd een stuk moeilijker en de opties werden steeds kariger. Maar gelukkig ziet de toekomst er een stuk beter uit! Nu de wereld zich voorbereidt om weer open te gaan, zetten wij alvast de leukste buitenactiviteiten voor je op een rijtje. Of het nu vakantie in eigen land is of dat je naar een onbekende bestemming reist, wij zorgen dat je in ieder geval weer nieuwe en leuke ideeën krijgt. 

Ga voor extreem! 

Als je er echt voor wilt gaan, ga dan op bushcraft avontuur! Dit is een avontuur dat bedoeld is voor iedereen die geïnteresseerd is in extreme outdoor activiteiten en zijn of haar vaardigheden en kennis op dit gebied wil verbreden. Je leert alles over hoe je jezelf voortbeweegt door de bossen en hoe je gevaarlijke situaties overleeft. Hoe gaaf is dat? Zorg wel dat je goed voorbereid voordat je dit avontuur aan gaat. Breng eerst een bezoekje aan een bushcraftshop en maak je zelf helemaal ready-to-go. 

Dinner in the Sky 

Één van de meest spectaculaire activiteiten die er bestaat! Dinner in de sky blijft een ontzettend populair en spectaculair fenomeen. Hoe vaak eet je nu onder de sterrenhemel, in de buitenlucht en op een ontzettend grote hoogte met een waanzinnig uitzicht over de hele stad? Maar we moeten wel eerlijk zijn, dit vergt natuurlijk wel een hoop wilskracht en je moet van een uitdaging houden. Niet iedereen durft namelijk te dineren in de lucht. 

Kitesurfing 

Uiteraard mag kitesurfing ook niet ontbreken in ons lijstje. Bij kitesurfen wordt je door een vlieger vooruit getrokken over het water. Je staat eigenlijk op een wakeboard en de vlieger zit vast aan je middel waardoor je er niet persé sterk voor hoeft te zijn. Dit betekent dat het dus voor iedereen toegankelijk is! Wij raden het wel aan om eerst een goede cursus te volgen voordat je het water op gaat. Het kost even tijd om het goed onder de knie te krijgen, maar wanneer je het spelletje eenmaal doorhebt kan niemand je meer stoppen! 

Ouderwets motorcrossen 

Wil je nou echt even al je adrenaline kwijt? Ga dan een middagje off road motorcrossen! Waag je aan de modderige outdoor tracks en ga de uitdaging met jezelf aan. Uiteraard krijg je altijd een korte introductie en vaak zij de motoren voorzien van een gas restrictor waardoor die automatisch wordt afgesteld op jouw niveau. Omdat dit in de meeste gevallen op eigen terreinen plaatsvindt, heb je er geen rijbewijs voor nodig. Wat je wel nodig hebt? Een helm, handschoenen, kleren die vies mogen worden, kniebeschermers en een stoere zonnebril.

Je houd misschien ook van..